Østfold Vask og Rens til tjeneste for deg når du trenger det!

0
Førnøyde kunder
0
Flytte oppdrag
0
Oppussings prosjekter
0
Plagg renset

Fyll inn eller ring oss direkte på +47 95979091

Hva gjelder det?
Vask og rensFlytting og vaskOppussingSøppelhenting

Navn:

E-post:

Telefon:

Vask og rens

Det er ikke alt tøy man bare kan slenge inn i vaskemaskinen hjemme, så blir det rent. Noen ganger kreves en ekstra rens for å få bort lukt, flekker og smuss. Det er heller ikke alle tekstiler som tåler hjemme-vask, derfor sender man dem til rens. Vi kan tilby skånsom rens av alle tekstiler og tøy, slik at du kan senke skuldrene ved å levere dine tekstiler, tepper eller gardinder hos oss!

Flyttebyrå

De fleste byråer i dag innen flyttetjenester tilbyr transport og bærehjelp, så må man leie inn noen andre til å vaske ned leiligheten før man gir den ifra seg. Vi i Østfold vask og rens AS gir deg en komplett tjeneste der du trygt kan gi oss ansvaret for flyttingen av din bolig. Vi sørger for at dine møbler blir ivaretatt i prosessen, samtidig som vi har utstyr til å klargjøre boligen din med en grundig vask eller rett og slett male over og sparkle om du trenger det.

Oppussing

Oppussings arbeid er det ikke alle som har verken tid til, eller motivasjon til å ta fatt i. I Norge sitter det dypt i kultur sjelen at man helst skal gjøre alt selv, men i praksis er det ikke alltid dette er tilfelle hos oss alle. I sammenheng med en flytte prossess eller bare oppussing i seg selv, kan vi så klart hjelpe deg med det. Vi tar oss gjerne av maleprosjektet, tapetsering, gulvleggingen eller annet oppussings arbeid du vil få gjort eller legge til side. Følelsen av å endelig krysse av på listen over ting som må gjøres er bare noen tastetrykk unna. Kontakt oss i dag for en uforpliktende konsultasjon.

Snakk med oss!

Vi er ikke tilgjengelige akkurat nå, men sveip oss en melding så kontakter vi deg så raskt vi kan

Start typing and press Enter to search